dimarts, 5 d’octubre del 2010

Tot el món al 9 d'Octubre!


Hola, sóc un jove de 15 anys. Fa molts anys que vaig a totes les manifestacions que es fan aquí a valència, als 9 d'Octubre i als 25 d'abril, i si trobe l'oportunitat de anar a altra manifestació hi vaig.
Aquestos últims anys he notat un ambient de desesperança, de massa tranquilitat. He notat un ambient molt poc aglomerat de gent i molt poc de moviment. Per això mateixa faig aquest fil, per a dir-vos que anem tots i cadascun dels valencians que estimen la seua terra que vagen a la manifestació de la vesprada a trencar-se la gola, per demostrar que aquí al País Valencià la lluita no està perduda.
I que els catalans del principat vinguen també, a fer pinya tot el món.
I diuen que som quatre gats al País Valencià, val, doncs aquesta vegada hem d'acudir tots, i no es val tindre altres compromisos. El dia 9 d'Octubre tens un compromís amb la teua terra.
Fem que la manifestació dels feixistes, mal parits, espanyols el dia 12 d'Octubre siga una misèria de persones en comparació amb la manifestació que es fa tres dies abans.
Fem una manifestació històrica com la que es va fer a Barcelona el 10-J, demostrem que al País Valencià encara hi ha moviment, i molt.

Gràcies per la vostra lectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada