dissabte, 28 d’agost del 2010

El PP de formentera denuncia un ''atac''

Per part del PP de formentera s'ha denunciat un atac en el que les seves finestres hi havien 10 enganxines pegades. Primera, si ficar 10 enganxines és un atac, que passaria si feren una pintada? Ho considerarien un acte terrorista?. I si ficar 10 enganxines és un atac, que passaria si ficaren una bomba? Ho considerarien l'apocalipsi?

El més fort de tot és que han fet unes declaracions vergonyoses acusant a Maulets: «grupo totalmente radical, independentista y revolucionario que apoya a los amigos de los terroristas de ETA».

Possiblement els que han ficat les enganxines no siguen de Maulets, o probablement sí, però no per això cal denunciar un ''atac'' que és inofensiu. Nosaltres recibim atacs dia sí i dia també.

Aqui us deixe el article (MANIPULAT) de la notícia.
ARTICLE

2 comentaris:

  1. Hola!

    Aquests del PP no saben ja com cridar l'atenció i criminalitzar l'independentisme català. A qualsevol cosa en diuen atac per semblar nosaltres els dolents i ells els bons i desgraciats. Si diguéssim només mitja paraula de les barbaritats diàries de la COPE estaríem tots a la presó per terroristes.
    Ànims amb el blog!

    ResponElimina
  2. nosaltres som els maigos dels amigos dels amigos dels amigos de ETA, ells són els fills dels franquistes.

    Ací tens dos blog sinteressants:

    http://eltiracanyes.blogspot.com/
    http://anticapitalistappcc.blogspot.com/

    ResponElimina