divendres, 27 d’agost del 2010

És legítim utilitzar la violència per expulsar un tirà?

Anys i anys utilitzant l’arma de la paraula sense ninguna solució.

Quan utilitzes l’arma de la paraula per a trobar la solució i no la trobes, et desesperes, quan et desesperes no et queda altra alternativa que utilitzar la lluita armada per defendre el teu territori, els teus drets, la teua família, la teua història i trobar la llibertat.

Si ha hagut anys i anys de repressió utilitzant la violència per part d'unes persones, que fins i tot algunes encara tenen un lloc assegurat en aquesta societat, per què no es podria considerar legítim fer-ho altres persones?

El poble té tot el dret del món per lluitar per el seu futur, i si democràticament no es pot fer, o hi ha un altre camí que utilitzar la violència.

Jo trobe completament legitim defendre la teua història, els teus drets, la teua família utilitzant la violència, perquè desgraciadament, no hi ha un altre camí que aquest.

Gràcies per la vostra atenció.

2 comentaris:

  1. plas plas plas! un aplaudiment!
    Independència i Socialisme!victòria o mort.

    ResponElimina
  2. És legítim, però no és l'únic camí. Ara bé, certes estructures de poder no entenen ni deixen altre altre llenguatge que el de la violència, de fet ells són els primers en utilitzar-la - malgrat que de manera eufemística li diguin ordre - per tal de perpetuar-se en el poder.

    ResponElimina